Περιήγηση με Αερόστατο  & Πτήση πάνω από τις κοιλάδες της Καπαδοκίας

Καππαδοκία Αερόστατο | Πτήση με Αερόστατο στην Καππαδοκία | Βόλτα με Αερόστατο πάνω από την Καππαδοκία


** Η πτήση με Αερόστατα Θερμού Αέρα στην Καππαδοκία, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψουν την Καππαδοκία οι επισκέπτες. Ενώ πετάτε ανάμεσα από γεωλογικούς σχηματισμούς και πάνω από τις βαθιές κοιλάδες της Καππαδοκίας, θα κλείσετε τα μάτια σας και θα ακούσετε τη φωνή της ηρεμίας και της ευημερίας  …

Πτήσεις με Αερόστατο στην Καππαδοκία, το ενδιαφέρον και η ζήτηση για τα αερόστατα αυξάνεται συνεχώς εξαιτίας των ιδανικών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή για πτήση με αερόστατα και το καταπληκτικό θέαμα που προσφέρεται με αερόστατα για φιλοξενούμενους που έρχονται σχεδόν από κάθε γωνιά του κόσμου.

Είμαστε μια εταιρεία αερόστατων που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008   και παρέχοντας «Επίλεκτη και Μοναδική» υπηρεσία πάνω από τη μαγευτική θέα της  Καππαδοκίας που κόβει ανάσα, είμαστε περήφανοι για το γεγονός που είμαστε  “American Express Selects Member”  και η εταιρεία που συγκεντρώνει τους περισσότερους επισκέπτες στο διαδικτυακό ιστότοπο “TripAdvisor ”.  Οι έμπειροι πιλότοι μας με παγκόσμια φήμη θα χαρούν πολύ να σας δουν στο αερόστατο για να σας βγάλουν σε μια Αξέχαστη Βόλτα με Αερόστατο πάνω από την Καππαδοκία.

Βόλτα με Αερόστατο στην Καππαδοκία συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε στην Καππαδοκία. Σας περιμένουμε για μια πολυτελή βόλτα  και αξέχαστη εμπειρία με Αερόστατο Θερμού Αέρα  πάνω από την Καππαδοκία.**

Queen Flight King Flight
Διάρκεια Πτήσης 60 λεπτά 90 λεπτά
Αριθμός Επιβατών 2 - 20 επιβάτες 2 - 12 επιβάτες
Μετακίνηση από/προς Ξενοδοχείο Με Πολυτελή Οχήματα Με Πολυτελή Οχήματα
Ασφάλεια Η υψηλότερη στην Καππαδοκία Η υψηλότερη στην Καππαδοκία
Πρωινό Πρωινό σε Ανοιχτό Μπουφέ στο Κέντρο Πτήσης Πρωινό σε Ανοιχτό Μπουφέ στο Κέντρο Πτήσης
Τιμή (Πιστωτική Κάρτα)
Μετρητά Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Τιμή (Amerikan Express) Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Έκπτωση για Παιδιά Έκπτωση %50 (ηλικίας 6 με 12 ετών) Έκπτωση %50 (ηλικίας 6 με 12 ετών)
Σερβίρουμε Μετά την Προσγείωση
-ως είθισται-
Εξαιρετική Τουρκική Σαμπάνια Εξαιρετική Τουρκική Σαμπάνια
Αναμνηστικό Πτήσης Ειδικό Αργυρό Μετάλλιο Ειδικό Αργυρό Μετάλλιο
Ειδικό Δώρο Για κρατήσεις μέσω Ίντερνετ Καπέλο του Μπεΐζμπολ  (Τιμή Πώλησης 6,00 Ευρώ) Polo T-Shirt(Τιμή Πώλησης 13,00 Ευρώ )