ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Με διαφορά από τις υπόλοιπες εταιρείες αερόστατων, είμαστε μια εταιρεία που παρέχει Πολυτελείς & Υψηλών Προδιαγραφών πτήσεις με αερόστατο και που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προτύπου  ISO 9001:2008 . Δεν είμαστε από τις εταιρείες που κατέχουν μεγάλο αριθμό αερόστατων. Με σκοπό να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή προσωπική άνεση για τους ταξιδιώτες μας διοργανώνουμε ελάχιστες βόλτες με αερόστατα θερμού αέρα.

Τί είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τις υπόλοιπες εταιρείες?

- Χρησιμοποιούμε τα αερόστατα θερμού αέρα που κατασκευάζει η παγκοσμίως γνωστή (αγγλική) εταιρεία Lindstrand Balloons. Τα αερόστατα αυτά (είναι ασφαλή ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο πτήσης χάριν στα υλικά κατασκευής τους) είναι Αερόστατα νέας γενιάς με Αργυρό Κάλυμμα.

- Οι πιλότοι μας είναι οι πιο γνωστοί, έμπειροι και αξιοσέβαστοι πιλότοι της Καππαδοκίας.

- Όλοι οι επιβάτες μας είναι ασφαλισμένοι με τα υψηλότερα ασφάλιστρα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εταιρείες του τομέα στην Καππαδοκία. 

- Προσφέρουμε πρωινό ανοιχτού μπουφέ στο κέντρο πτήσης πριν από την πτήση. Είμαστε η μοναδική εταιρεία Αερόστατων Θερμού Αέραπου σερβίρει «κυριολεκτικά πρωινό ανοιχτού μπουφέ» στην Καππαδοκία.

- Επίσης η εταιρεία μας έχει επιλεγεί “American Express Selects” ποιυ είναι γνωστό πρόγραμμα αμοιβής και συγκεντρώνει τους περισσότερους επισκέπτες στο διαδικτυακό ιστότοπο Tripadvisor μεταξύ όλων των άλλων εταιρειών Αερόστατων Θερμού Αέρα στην Καππαδοκία. Η εταιρεία μας προτείνεται επίσης από τους παρακάτω ξεναγούς και ταξιδιωτικούς ιστότοπους :  CNN International, Forbes, TurkeyTravelPlanner (TomBrosnahan), Frommer's, Kiwi Collection, Rurubu, Time Out και πολλούς άλλους…


- Η εταιρεία μας είναι μέλος της, ASTA  (Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αμερικής – Η μοναδική εταιρεία αερόστατων θερμού αέρα στην Τουρκία που είναι μέλος) της BFA (Ομοσπονδία Αερόστατων Αμερικής – Η μοναδική εταιρεία αερόστατων θερμού αέρα στην Τουρκία που είναι θεσμικό μέλος ) και του BBAC (Σύλλογος Αερόστατων και Αεροπορίας της Αγγλίας) .


Είμαστε της άποψης ότι κατέχουμε μόνο μια ζωή για να ζήσουμε και ότι πρέπει να γευτούμε όλες τις γεύσεις της ζωής στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας. Μια βόλτα με αερόστατο θερμού αέρα πάνω από την Καππαδοκία θα είναι μια μοναδική εμπειρία στη ζωή σας και εμείς είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι για να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία.